| Anekdotai. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Izumi.Konata Meow.
Pranešimų skaičius : 518 Hugs : 2 Tapo nariu: : 2010-03-11 Miestas : Bakaland
| |
| |
LiLy Ranga dėt čia
Pranešimų skaičius : 178 Hugs : 0 Tapo nariu: : 2010-03-12 Miestas : Po tavo lova
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 1:00 pm | |
| Blondinė padaro avariją.Kitas vairuotojas siunta: -Ar tu iš viso teises laikei? Pasipiktinusi blondinė atsako: -Tikrai dažniau, nei tu. Kodėl blondinė prieš eidama miegoti ant naktinio stalelio pasideda dvi stiklines: vieną tuščią, kitą su vandeniu?
Ats. Nes gali norėti gerti, gali ir nenorėti Jis : Valio, pagaliau! Jau galvojau nebesulauksiu! Ji: Gal man išeiti? Jis : Net negalvok apie tai! Ji: o tu mane myli? Jis : Aišku Ji: O tu man buvai kada nors neištikimas? Jis : Kaip tau tai į galvą galėjo ateiti? Ji: Tu mane bučiuosi? Jis : Taip. Ji tu mane muši? Jis : Nieku gyvu ! Ji: Aš galiu tavimi tikėt?
Jei nori žinoti kaip būna po vestuvių skaityk nuo apačios į viršų Susitinka 2 blondines stotelei ir viena kitai sako: —Kokio tu lauki autobuso? Kita atsako: —Aš tai pirmo o tu? —O aš antro. Atvaziuoja 12 viena kitai: —Lipam kartu! Važiuoja blondinė autostrada ir policija ją stobdo.policininkas sako: parodykit vaiuotojo pažymėjimą[Teises] Blondinė sako : Vakar atėmė šiandien vėl prašo!
| |
|
| |
Izumi.Konata Meow.
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 1:31 pm | |
| | |
|
| |
LiLy Ranga dėt čia
Pranešimų skaičius : 178 Hugs : 0 Tapo nariu: : 2010-03-12 Miestas : Po tavo lova
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 1:38 pm | |
| Sustabdo policininkas vairuotoja ir sako: - Jūs laimėjote 500 litų už tai, kad vairavote prisisegęs saugos diržą. Ką darysite su laimėtais pinigais? - Nežinau, turbūt išlaikysiu egzaminą vairuotojo pažymėjimui gauti... Žmona sako: - Neklausykite! Jis taip visada sako, kai būna girtas. Gale prabunda keleivis: - Sakiau, kad su vokta mašina toli nenuvažiuosi! Iš bagažinės balsas: - Jau kirtome siena??? Mikė sako Paršeliui: – Tai tu man sakei, kad braškės raudonos ir taškuotos? – Taip, o ką? – Ach, aš per tave prisirijau boružių! | |
|
| |
Izumi.Konata Meow.
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 1:49 pm | |
| —Mieli parapijiečiai, — kreipėsi kunigėlis bažnyčioje į žmones, — per kitas pamaldas norėčiau su jumis pasikalbėti apie melą. O kad jums būtų lengviau viską suprasti, parėję namo paskaitykite Evangelijos pagal Matą septynioliktą skyrių. Per kitas pamaldas kunigėlis klausia parapijiečių: — Kas perskaitė septynioliktą skyrių, apie kurį kalbėjau praėjusį kartą. Beveik visi žmonės pakėlė rankas. — Taigi, su jumis aš ir norėčiau pakalbėti apie melą, nes Evangelijoje pagal Matą nėra septyniolikto skyriaus.Tikybos pamokoje mokytoja klausia: — Kas man pasakys, kas šokinėja nuo šakelės ir gyvena medyje? Vaikučiai tyli. — Galiu dar pasufleruoti, kad tas gyvunėlis labai mėgsta riešutus, turi ilgą uodegą ir gyvena drevėje. Na, tai kas gi tai? Petriukas nedrąsiai kelia ranką. — Mes žinome, kad tai Dievas, bet kad labai jau į voverę panašus. — Ar yra Dievas? — Dievo nėra! — O kada bus, nežinote? Sodininkas, norėdamas apsaugoti savo derlių nuo vagių, ant vartelių pakabino skelbimą: „Dievas viską mato!”. Kitą dieną visos lysvės buvo nukastos, vaismedžiai apskinti, o skelbime puikavosi prierašas: „... bet mūsų jis tau neišduos!” | |
|
| |
LiLy Ranga dėt čia
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Izumi.Konata Meow.
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 2:47 pm | |
| Man pats pirmas patiko xD | |
|
| |
Emilija. žmogus ? DDDD:
Pranešimų skaičius : 19 Hugs : 3 Tapo nariu: : 2010-03-13
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 4:14 pm | |
| Dvi brunetės ir viena blondinė užsirauna ant policijos. bėgdamos nuo jų merginos pasislepė kiekviena į dėžę. Policininkas prieina prie vienos dežės kurioje buvo brunetė ir klausia: - kas čia? iš dežės pasigirsta balsas: - meow,meow. Tada policininkas prieina prie kitos dėžės, kurioje buvo kita brunetė ir klausia: - kas čia? Vėl gi pasigirsta balsas: - woof,woof. Pagaliau policininkas prieina prie trečios dėžės kurioje buvo blondinė, klausia: - kas čia? Blondinė ir atsako: - obuoliai! | |
|
| |
Izumi.Konata Meow.
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. Št. 03 13, 2010 5:20 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotai. | |
| |
|